Se hvilket italiensk it-merke som kommer til Norge

Åpner for første gang dørene i Norge.
Mote er i hjertet av det italienske it-merket Stefanel, spesielt for strikkede plagg. Nå åpner de endelig dørene i Norge.

Italienske røtter

Eleganse, mote, italienske røtter og tidløs kvalitet er stikkord for det italienske motehuset Stefanel. Historien startet allerede i 1959 da Carlo Stefanel begynte å produsere strikkede plagg i sin fabrikk i Treviso, Italia. I dag er det den samme familien som står ved roret i det italienske selskapet som med over 400 butikker internasjonalt nå for første gang åpner dørene i Norge, nærmere bestemt på high-end varehusetSteen&Strøm i Oslo.

222

Bilde av: festkjoler på nett norge

– Stefanel er et ønsket tilskudd til Steen&Strøm Department Store. De står for utmerket kvalitet hva gjelder strikkeplagg og materialer, og vi har tro på at deres kolleksjon passer vår kunde veldig godt, sier Digital Media Manager ved Steen&Strøm, Kaja-Marie Christensen.

Spesialister på strikk

Fashion above all, Italian style and quality forever er Stefanels motto. Hver sesong tar det italienske motehuset utgangspunkt i moderne og tidsriktige innflytelser kombinert med italiensk identitet og kulturarv. Visjonen er å oppfylle behovet for frihet, enkelhet og det praktiske, og det er strikkeplagg som først og fremst er deres spesialitet.

– Vi har absolutt stor tro på at norske kvinner kommer til å like merket. De har mange klassiske plagg med fine snitt og utmerkede materialer som vil falle godt i smak, sier Kaja-Marie.

Italiensk og fransk mote

Med franske Maje og Sandro som begge nylig åpnet sine butikker i Oslo kan det virke som italiensk og fransk mote faller i smak hos nordmenn.

– Fransk og italiensk mote er allerede favoritter hos nordmenn, det ser vi blant annet på våre andre merker som kommer derfra. Derfor har vi også veldig stor tro på at Stefanel kan bli en favoritt hos mange, avslutter Kaja-Marie.

Få mer info: festkjoler nettbutikk

Legg igjen en kommentar