stjernen Sjana avslører hemmelighetene om hårfjerning «der nede»

Sjana Earp er en Instagram-stjerne du kanskje kjenner igjen på grunn av de helt sinnssyke yogaposeringene sine i perfekte paradisomgivelser. I disse bildene står hun ofte på hendene og hodet i bikini, med hud som er like hårløs som en baby sin.

Det viser seg at Sjana (navnet uttales «si-aana») får en del spørsmål fra fans om hårfjerning – spesielt fjerning av kjønnshår – og hun har dedikert 11 minutter av livet sitt til å snakke om det i en video hun akkurat har lagt ut på YouTube.

– Jeg vil gjøre det helt normalt å snakke om kjønnshår, erklærer hun i begynnelsen av videoen.

– Det er feminint å ha kroppshår.

Det er også normalt å ønske å bli kvitt disse hårene, og Sjana dekker både barbering (- Aldri bruk en tørr barberhøvel, sier hun), voksing (du kan forme busken din til en Dorito, eller en «trekant inni trekanten», selv om hun selv foretrekker brasiliansk) og eksfoliering etter hårfjerning (hun foretrekker skrubb for å hjelpe på inngrodde hår).

Helt til slutt sier hun:

– Det er absolutt ingen grunn til å være skamfull eller flau over kjønnshår. Hvis du vil omfavne det, omfavn det. Hvis du vil bli kvitt det, bli kvitt det. Det er helt opp til deg. Les også: kjoler til fest på nett

Annonser

Legg igjen en kommentar