Makron-hår må være det nydeligste regnbuehåret du har sett noensinne

Tidligere har folk kommet opp med utallige hårfargekombinasjoner både basert på verdensrommet, ild og solnedganger, men nå finnes det en enda søtere fargekombinasjon.

Shelley Gregory, hårstylist hos Atelier by Square Salon i Las Vegas, har nå laget denne regnbuehårfargen inspirert av de berømte Ladurée-makronene fra Paris.

– Jeg dro dit for noen år siden og husker at jeg elsket fargepaletten, sier Gregory til Cosmopolitan.com.

– Alt fra listene i taket til måten de viser frem makronene på – det blir med deg. Det er som med Disneyland – der det er magisk. Jeg ønsket den følelsen når du ser på dette håret.

Den multifargede stilen, som hun også kaller «godteri-enhjørnings-hår» på Instagram-kontoen sin, inneholder syv farger, inkludert lilla, rosa, fersken, gult, blått, mintgrønt og sølv.

– Man ser regnbuehår, men det er altfor mye, sier hun.

– Jeg ville at det skulle være en nedtonet regnbue. Og noe som ser godt ut!

Akkurat som den mer dempede vintergarderoben din, har denne looken myke farger, noe som gjør det perfekt for vinterhvitt og de metalliske fargene du bruker på fest i partysesongen.

Og hvis du vil ha den komplette enhjørningsviben, kan du legge til glitter ved røttene dine, slik som Gregory gjorde under.

Proff-tipset hennes er: Miks glitter med hårgelé og gre det inn i røttene dine – det er faktisk så enkelt. Du kan til og med bruke en blush-kost eller malingskost. Bare husk å vaske kosten med én gang etterpå!

Legg igjen en kommentar