Bik Bok henter inn svenske toppbloggere for festivalkolleksjon

Sommer er lik festival, og når det endelig er tid for sommerens musikkfester handler det nesten like mye om mote som musikken. Også kjedebutikkene kaster seg på festivaltrenden, og for å fronte sin festivalkolleksjon har Bik Bok fått med seg fire av Sveriges fremste toppbloggere.

LES OGSÅ: Dette er Whyreds nye samarbeidskolleksjon

I sin nye sommerkolleksjon har Bik Bok funnet inspirasjon fra den mystiske og edgy Burning Man-festivalen. Kampanjen Summer Festival presenteres av de fire svenske toppbloggerne Angelica Blick, Elsa Ekman, Victoria Törnegren og Lisa Olsson, ikledd plagg med inspirasjon fra den ekstravagante kulturfestivalen. Bildene fra ørkenen i California viser at 90-tallsfeelingen fremdeles står sterkt i motebildet, mikset med en 60-talls hippie twist og et hint av Mad Max.

Bilde av: selskapskjoler

LES OGSÅ: Bik Bok lanserer livsstilskolleksjon

Kolleksjonen fokuserer på de ideelle festivalplaggene – easy going og enkle å kombinere med stand-out pieces for den som liker å skille seg ut i mengden. Slengbukser, magetopper og full moon-inspirerte print er gjennomgående i kolleksjonen, og i tro Burning Man-stil kommer 60-tallsreferansene frem gjennom psykedeliske mønstre og sterke farger.

Og om du ikke har hørt om it-jentene som fronter kampanjen er det på tide. Angelica Blick har tidligere laget en egen kolleksjon for Bik Bok, det samme har Elsa Ekman, i tillegg til å være en av fem svenske bloggere vi synes du bør følge og Victoria Törnegren designet nylig en egen kolleksjon for klesgiganten Nelly.

se mer: billige bryllupskjoler

Legg igjen en kommentar