Hun er Chanels nye ansikt utad

Og Kristen Stewart er i godt selskap med blant andre Gisele Bündchen, Joan Smalls og Freja Beha Erichsen.
Kristen Stewart er Chanel Makeups nye ansikt utad. Det annonserer det franske motehuset i en pressemelding onsdag.

Ansikt utad

Stewart er det nye ansiktet utad for Chanel Makeups Eyes Collection-kampanje fotografert av motefotograf Mario Testino.

Stewart blir å se på en rekke portretter som skal vise ulike utgaver av den moderne Chanel-kvinnen samt i en reklamekampanje.

Hun er også med i kortfilmen Once and Forever, regissert av motehusets kreativ direktør Karl Lagerfeld, som hadde premiere i desember i fjor under Chanels motevisning i Roma.

2222

Bilde kilde: billige brudepikekjoler

I godt selskap

Det er ikke hvem som helst som fronter Chanels kampanjer.

Gisele Bündchen, Joan Smalls og Freja Beha Erichsen er bare noen av navnene som har vært ansikt utad for det franske motehuset.

Kristen Stewart er heller ikke fremmed for å arbeide med Chanel, og i fjor var hun sammen med Vanessa Paradis og Alice Dellal ansikt utad for Chanels veskekampanje.

Som Chanel-ambassadør er hun dessuten en selvskreven gjest under motehusets visninger, som for eksempel da Karl Lagerfeld inviterte til vårens vakreste eventyr under Chanel Haute Couture i fjor, da han tok med fashionistaene på casino, opp over skyene og nå sist under Paris Couture Week.

Stewart er kjent for sine roller i blant annet Panic Room, Into the Wild, the Twilight series, Adventureland, Clouds of Sils Maria og Still Alice, og er nå aktuell i filmene Personal Shopper, Ang Lees Billy Lynn’s Long Halftime Walk og en Woody Allen-film som foreløpig er uten tittel.

Les også: Kjoler Til Brudens Mor

Legg igjen en kommentar